Gaver til børn


Gaver til børn

Hos Gave.dk nyder vi at finde ideer til lige præcis den gave som dit barn, barnebarn, nevø eller niece kan bruge. Det er altid en god ide at spørge forældrene til barnet om, hvilke interesser barnet har og ud fra dette får du hurtigt en ide om hvilket barn du har med at gøre. Gave klassikere til begge typer børn er Lego, spil – både til computer og brætspil, aktivitetshæfter, film og bøger.

Gaveide til det kreative barn

Det kreative barn kan godt lide fantasi gaver og ud fra dette menes legetøj, som sætter hjernen på udfordringer. Her kan f.eks. nævnes det nye inden for malebøger, som hedder Mandalas. Lego er også et godt bud på den perfekte gave og modellervoks, som også kan købes til børn under 3 år, som ikke tørrer ud eller er giftigt, da det er lavet på madlavningsprodukter.

Gave til aktive barn

Det aktive barn er et barn som godt kan lide at bruge sin krop. Fodbolde, tennis og alt sportsudstyr er altid gode gaveideer. Desuden kan man få mange spil, også til computere, hvor man skal bruge hele kroppen og man kan være flere end kun barnet alene.