Viser 1–18 af 57 resultater

Gaver til hende


Den gode gave til hende

Både mænd og kvinder, som skal finde den gode gave til deres veninde, mor, søster eller hvad det nu måtte være, kan finde dette som en stor udfordring. Alle kvinder er forskellige og hos Gave.dk prøver vi konstant at gøre denne opgave nemmere ved at finde en masse gaveideer og vi nyder at sætte vores bud på, hvad de perfekte gaver kunne være på lige præcis den gave DU leder efter.

De klassiske gaver til hende

De klassiske gaver til kvinden er parfume, smykker, bøger og nips til hjemmet. For ikke at ramme forkert er det en god idé, hvis man har besøgt hende man skal give gaven, inden man går på gaveshopping. Man kan hurtigt finde hendes yndlingsparfume på badeværelset, se om hun har mange nips ting i hjemmet af det samme mærke eller om bogreolen har flere bøger af en bestemt forfatter.

Personlige gaveideer til kvinder

Hvem elsker ikke en gave, hvor der er lagt en tanke og et personligt præg i? Man kan f.eks. købe gavekort til morgenmad på sengen, som både kan være fra far eller børnene, smykker man får indgraveret og der findes et utal af muligheder.